ОСТАННІ НОВИНИ

Як виграти «Green Card» і не попастися на вудку шахраїв?

|

Віце-консул Посольства США в Україні Джеремі Літтл розповів під час прес-конференції у Львові про те, яким чином можна отримати «Зелену картку» і виїхати у США. Отож, Львівський портал подає основні тези з його виступу.

YAk-pereviryty-rezultat-lotereyi-Grin-Kard-620x387

Як стати учасником лотереї

Ви обов’язково повинні бути вихідцями однієї з держав, зазначених у переліку країн-учасниць (серед них є Україна). Окрім цього, щоби відповідати вимогам про освіту або професійну підготовку ви мусите мати середню освіту чи дворічний робочий стаж протягом останніх п’яти років.

Реєстрацію на виграш «Зеленої карти» зазвичай  розпочинають у жовтні. Наразі закінчилося опрацювання заявок на 2015 рік, які надійшли у 2013 році. Тобто, реєстрація починається на два роки вперед.

Під час заповнення електронної заявки треба до неї включати всіх членів своєї родини (всіх неодружених біологічних дітей до 21 року, всиновлених дітей, пасинків і пасербиць, яким не виповнилося 21 року).

Платити не треба

Процедура подання заявки є безкоштовною. Ми хочемо, щоби це всім було зрозуміло: платити нічого не треба.

Знаємо, що різні компанії, які пропонують людям за гроші взяти участь в нашій лотереї. Хочемо, щоби люди знали, платити за участь нічого не треба.

Все по-чесному: переможців обирає комп’ютер

У нас часто запитують, як обирають переможців лотереї. Тут усі люди рівні, ні в кого нема жодних переваг, це лотерея. Тому переможців визначають з допомогою обробки комп’ютерних даних, що здійснюється шляхом вибору випадкових чисел.

Знати англійську необов’язково

Англійська мова не є обов’язковою. Під час співбесіди, яку проводять опісля повідомлення про перемогу, ніхто цього не вимагає. Окрім цього, не потрібно перекладати документи на візу, не переплачуйте агенціям, які робитимуть для вас ці переклади. На співбесіді ви самі можете обрати, якою мовою вам краще спілкуватися.

Стережіться шахраїв

Державний департамент США не повідомляє переможців про виграш, про це можете дізнатися лише на нашому веб-сайті завдяки вашому персональному номеру, який надається кожному зареєстрованому учаснику лотереї.

Якщо хтось інформує вам про те, що ви отримали «Зелену карту», то, знайте, це шахрай.

Посольство не співпрацює з жодним агентством чи приватними особами, які пропонують свої послуги для реєстрації у візовій лотереї на отримання імміграційної візи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *