ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю львів’ян кличуть на святкування Дня батька

|

У суботу, 19 вересня, з 16.00 до 17.30 год. Християнська Євангельська Церква «Гефсиманія» та Соціально-просвітницька громадська організація «Майбутні Батьки України» проведуть урочистий захід – свято до Всенародного Дня Батька на площі біля пам’ятника Т. Шевченку.

день батька

Організатори урочистого заходу «Всенародний День Батька» (Християнська Євангельська Церква «Гефсиманія») були ініціаторами проведення першого в Україні Форуму (м. Львів, 27 березня 2007 р.) «Відповідальне Батьківство». Резолюцією Форуму став всеукраїнський збір підписів на підтримку громадської ініціативи про заснування Дня батька в Україні.

Святкова музична частина: виступи музичних колективів, хорів від громадських організацій і церков м. Львова.

Під час музичної частини волонтери від церков та громадських організацій привітають чоловіків, батьків Львова, учасників АТО, даруючи пам’ятки-флаєри. Пам’ятка-флаєр несе інформацію про основні засади, характеристики доброго батька, яким повинен бути справжній чоловік.

Мета заходу:

– піднести значення і розуміння у суспільстві ролі та авторитету батька як голови родини;

– показати важливість ролі батька у вихованні дітей як майбутніх батьків української нації;

– відкрити цінність і значимість відповідального батьківства для чоловіків;

– відкрити розуміння і важливість значення того, що говорить Писання, Слово Боже, Отець Небесний про Своє творіння чоловіка як батька;

– чесно сказати не тільки про права, але і про обов’язки батька як голови родини, як чоловіка і громадянина України.

«Це не просто відзначення свята Всенародного Дня Батька, це можливість щороку оновити усвідомлення і розуміння для чоловіків, жінок і дітей важливості батька і батьківства в українській родині та відповідальності батька», – зазначають організатори.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *