ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде семінар для малого і середнього бізнесу

|

Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ) повідомляє про проведення 15 вересня 2015 року у Львові спеціалізованого семінару на тему «Експортні можливості для малого та середнього бізнесу».

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

бізнес

Семінар відбудеться з 9:00 (початок реєстрації о 8:30) до 16:30, у приміщенні готелю Reikartz Дворжец Львів, за адресою вул. Городоцька, 107 (http://reikartz.com/uk/hotels/dworzec/).

Організатори бачать мету семінару у наданні практичної інформації потенційним експортерам з питань виходу на світові ринки та сприянні експорту малих та середніх підприємств на ці ринки .

Цільова аудиторія цього семінару: представники бізнесу. Організатори будуть вдячні всім, хто порекомендує підприємців – потенційних експортерів для участі у цьому семінарі.

Реєстрація на семінар обов’язкова за цим посиланням. http://www.kse.org.ua/en/application-forms/?form=71&application_objid=1057

Кількість місць обмежена.

Спікери семінару: Олег Мирошніченко та Галина Перепелиця

У разі виникнення будь-яких запитань або коментарів, будь ласка, звертайтеся до пані Ірини Собецької, координатора заходу, за електронною адресою: [email protected] або за тел.: +380-44-492-8012 (вн. 120).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *