ОСТАННІ НОВИНИ

Український прикордонник самовільно покинув свої позиції і пішов в Крим

|

Мобілізований військовослужбовець прикордонної служби самовільно відправився на територію окупованого Криму і там зник. Про це пише УП з посиланням на Начальника відділу з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю  Андрій Демченко.

thumb_110543_news_m

За словами Демченка, прикордонник зник вчора ввечері.

«У четвер близько 18 години під час проведення інженерних робіт з облаштування контрольного пункту Чаплинка один військовослужбовець державної прикордонної служби, який був мобілізований в березні цього року, самовільно залишив місце виконання робіт, перетнув адмінмежу та зник на тимчасово окупованій території Криму», – повідомив Демченко.

«Про це було повідомлено військову прокуратуру Херсонського гарнізону. Наразі проводиться службове розслідування, з’ясовуються всі обставини причини даного інциденту», – зазначив він.

Відповідаючи на питання, чи ведуть переговори про його повернення в Україну, Демченко повідомив, що це буде встановлено в ході подальшої перевірки.

Водночас кримське видання Кримінформ повідомило, що прикордонник був напідпитку, його доправили в медичний заклад для проведення огляду.

Фото: vsim.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *