ОСТАННІ НОВИНИ

Україна закрила повітряний простір для російських літаків, що прямують у Сирію

|

Україна закрила повітряний простір для літаків, що летять з Росії до Сирії. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає Еспресо.TV.

літак

“Я дав доручення вранці “Украероруху” посилити контроль з Євроконтролем щодо пересування будь-яких російських літаків до Сирії. Зараз повітряний простір над Україною взагалі закритий, а повітряний простір над нейтральними водами особливо контролюється”, – сказав прем’єр.

На початку вересня повідомлялося, що Росія переправляє своїх солдатів до Сирії для боротьби з терористичною організацією “Ісламська держава”. Сирійські військові джерела 9 вересня підтвердили збільшення числа російських військових на території Сирії. Ця інформація стурбувала американську владу, яка вважає, що підтримка Росією сирійського президента Башара Асада є “дестабілізуючою і контрпродуктивною”

Нагадаємо, вчора російське МЗС визнало присутність своїх військових та техніки в Сирії. За словами представниці МЗС Росії Марії Захарової, росіяни допомагають сирійцям опановувати російську військову техніку.

Також стало відомо, яку саме зброю Росія надає Сирії: це стрілецька зброя, БТРи, гранатомети та інше.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *