ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині - конкурс на найбільш мобілізоване село

|

Вісім сільських рад Львівської області, які впродовж шести хвиль мобілізації найкраще поповнили ряди Збройних Сил України, матимуть змогу реалізувати найактуальніші соціальні та інфраструктурні проекти. Зокрема, завдяки фінансовій підтримці місцеві громади зможуть влаштувати вуличне освітлення в межах свої населених пунктів, а також здійснити поточний ремонт закладів культури та освіти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

мобілізація

“Ми ініціюємо прийняття обласної програми, щоб віддячити громадам, в яких люди свідомо, з почуттям відповідальності йдуть захищати Україну. Найпатріотичніші сільські ради зможуть отримати певний ресурс з обласного бюджету та профінансувати ті проекти, які є найактуальнішими. Серед них – встановлення вуличного освітлення у населених пунктах, заміна вікон у школах та дитсадках, поточний ремонт соціальних закладів та інше”, – наголосила заступник голови ОДА Ірина Гримак.

За словами заступниці керівника Львівщини, усі вісім громад вже фактично визначились та подали свої потреби щодо об’єктів інфраструктури та соціальної сфери. “На сьогодні більшість сіл потребують встановлення вуличного освітлення. Окрім цього, також просять допомогти із ремонтом шкіл та місцевих доріг. Відповідні проекти власне й будуть відображені у програмі, котру ми пропонуватимемо прийняти обласній раді”, – додала Ірина Гримак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *