ОСТАННІ НОВИНИ

Любителям спорту пропонують оригінальні пристрої для тренувань

|

Насправді долучитися до фізичних вправ зовсім нескладно – сьогодні для покупки доступні різноманітні тренажери та пристосування, котрі можна використовувати навіть удома в маленькій квартирі. Було б бажання. Сервіс OLX вивчив, які сучасні пристрої допоможуть підтримувати фізичну форму, передає кореспондент Львівського порталу.

Powerball

Почнемо з малого – тренування м’язів кисті рук. Для цього розроблені спеціальні тренажери, найпоширеніший – Powerball. Ціна коливається від 100 грн до 600 грн і навіть вище. Тренажер виглядає як куля, усередині якої знаходиться гіроскоп. У більш дешевих моделях гіроскоп запускається з допомогою спеціального шнурка. У дорогих моделях шнурок не потрібен. Гіроскоп починає крутитися, при цьому чинить спротив на руку. Вісь обертання пауербола зміщується, створюючи протидію руху руки. У більш дорогих пристроях влаштований лічильник, щоб ви могли фіксувати свої рекорди. Власники тренажера у захваті від кулі й повсякчас розхвалюють її: «PowerBall був винайдений з метою тренувань космонавтів у відкритому космосі. Також, повербол корисний для відновлення після травм – він відмінно розробляє руки. Також powerball допомагає позбавитися від так званого “тунельного синдрому” – професійне захворювання IT-фахівців і всіх, чия професія пов’язана з роботою за комп’ютером. Великою популярністю цей тренажер користується в музикантів, масажистів, спортсменів, водіїв та офісних працівників тощо», – говориться в оголошенні.

Скакалка

Якщо вам потрібно спалити побільше калорій, рекомендуємо звернути увагу на скакалку. Стрибаючи 20 хвилин зі скакалкою під улюблений фільм, ви спалите цілих 300 кКал, заспокоїте нерви й зміцните м’язи. Але виробники скакалок також пішли вперед, і тепер пропонують скакалки з лічильником. Якщо вам потрібно обов’язково порахувати свої стрибки, але робити цього ви не любите, то скакалка з лічильником – винахід саме для вас. Таку можна купити за 45 грн.

Радио

Не забувайте, що заняття спортом мають бути веселими й приносити задоволення. Якщо радість вам приносить музика, обов’язково слухайте під час занять улюблені енергійні пісні. Якщо з якоїсь причини у вас не виходить використовувати свій смартфон, ви можете придбати радіо для активного заняття спортом.

Фитнес-браслет
Кожен прогресивний спортсмен знає, що таке фітнес-браслет. А в багатьох такі гаджети вже є. Ці пристрої відрізняються за функціоналом і, відповідно, ціною. Є пропозиції і за 300 грн, і майже за 10 тис. грн.  Трекери вміють рахувати кроки, спалені калорії, вимірювати відстань і навіть допомагають спланувати правильний режим дня.

Датчик для бега

Відслідковувати ваші дії можуть також вбудовані у взуття датчики. Наприклад, датчик Nike+iPod вкладається в кросівки. Це пристрій, що вимірює й записує пройдену відстань, темп ходьби. Nike+iPod з’єднується з приймачем Nike+Sportband, підключеним до iPod чи iPhone. Зафіксовані дані можуть відображатися на дисплеї або озвучуватися в навушниках.

TRX

Функціональні тренування з петлями TRX – досить новий напрямок в Україні, однак він поступово набирає велику популярність. Спробувати на собі ефективність заняття можна в спортзалі, де пропонуються такі послуги. А професійні спортсмени із задоволенням купують власне обладнання й займаються вдома або на відкритому повітрі. У комплекті з петлями зазвичай продаються кріплення на двері та диск із вправами. Однак, прийнявши рішення придбати петлі TRX, уважно вивчіть це питання, адже набори також бувають різними і мають різні ціни. У Харкові, наприклад, петлі TRX Suspension Training можна купити за 699 грн. Петлі TRX Pro Pack 3 обійдуться в 1756 грн. Набір TRX Force Tactical коштує ще дорожче – 1966 грн. До речі, колір петель також відрізняється. TRX-Pink рожевого кольору може зацікавити активних дівчат. Разом з TRX-браслетом, петлі продаються за 2000 грн.

Якщо ж ви відчуваєте, що самостійні домашні тренування вам не під силу, зверніться до професійного тренера. У кожному місці знайдеться тренер, котрий із задоволенням навчить вас любити й цінувати спорт.

Фото: OLX

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *