ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у розвідників професійне свято

|

Розвідники – особливий рід війська. Саме вони доповідають про ситуацію у стані ворога, про переміщення ворожих підрозділів.

розвідники

Війна, яку Росія розгорнула на Сході нашої країни, показала важливість і ефективність військової розвідки. Про подвиги розвідників ми дізнаємося набагато пізніше, ніж вони відбуваються. В основному це стається на підставі відкритих документів, які стають доступні нашому суспільству по закінченню строків давності грифу «цілком таємно» і свідчать про безпрецедентні подвиги наших військових розвідників, для яких їхня діяльність не виходить за рамки звичайних відпрацьованих ситуацій.

Офіційно День розвідника з’явився 1-го червня 2007-го року. Відповідний наказ підписав  глава Міністерства оборони Анатолій Гриценко. Ця дата була обрана не випадково, адже саме в цей день, в 1992-му році, вийшов Указ Президента України «Про Управління військової стратегічної розвідки Міністерства оборони України», який відкрив нову сторінку в історії оборонного відомства суверенної держави.

Фото : metateka.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *