ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни долучаються до написання виборчої програми «Громадянської позиції"

|

Депутат Львівської міськради Володимир Гірняк разом з партією «Громадянська позиція» та  «Правим сектором-Захід» провели з мешканцями Львова зустріч-обговорення стратегії розвитку Львова. Про це Львівському поталу повідомили у прес-службі партії.

???????????????????????????????

Зустріч, яка відбулася вчора, 6 вересня, на площі перед школою-гімназією імені В. Симоненка, зібрала чимало активних людей.

???????????????????????????????

Як розповів депутат Львівської міськради Володимир Гірняк, метою такого заходу було залучити львів’ян до написання програми політичної партії «Громадянська позиція» на виборах, які відбудуться 25 жовтня.

???????????????????????????????

«Ми вже не один рік працюємо з львів’янами і знаємо, що потрібно мешканцям і в яких основних напрямках ми будемо працювати – це  теплопостачання/ енергозбереження, це створення нових робочих місць, боротьба зі смородом і це робота по транспорту, по комунальному зокрема. Відтак, ми хочемо провести цілу серію таких умовних круглих столів з мешканцями районів. Переконані, що люди подадуть ще багато цікавих пропозицій, що потрібно змінювати в нашому місті», – прокоментував акцію Володимир Гірняк.

Після цих зустрічей, каже депутат, фахівці опрацюють пропозиції львів’ян та включать найкращі з них у виборчу програму партії.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *