ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові гратимуть музику, натхненну звуками людського тіла

|

Сьогодні в рамках фестивалю ArtMeetings відбудеться концерт “Trans-fuzja” у Палаці мистецтв, що на Коперника 17, о 20.00.

арт2

“Вага зустрічі проявляється в звуках”- це слова Пйотра Дамасевіча, куратора музичної сцени ArtMeetings, які чудово передають ідею фестивалю. Музика є платформою культурного співіснування, взаємного переживання емоцій, порозуміння і співпраці.  Музика не повинна бути традиційною. Любимо непокірні звуки, неочікувані, часто складні.

Високість шукаємо не в класичній гармоній а в експерементальних  дисонансах.

З приємністю представляємо вам артистів, музику яких будемо переживати з Вами у Львові. Ігор Бокс, Цезари Духновський, Анджей Баєр і куратор львівської музичної сцени Пйотр Дамасевіч. Музиканти виступатимуть разом в рамках проекту “Trans-fuzja”.

арт1

Trans-fuzja” це оригінальний проект, основою і натхненням якого є звуки людського тіла. Натуральні звуки організму стануть фундаментом для створення композиції і імпровізації. Ініціатором проекту став вже відомий Анджей Баєр, різносторонній і знаний віолончеліст, лауреат багатьох конкурсів і стипендіальних програм. У проекті візьму участь Цезари Духновські, композитор і піаніст, віртуоз імпровізованої музики, викладач. Його зацікавлення – електроакустична музика, яку можна створювати за допомогою комп’ютерів. Пйотр Дамасевіч – трубач, композитор, активіст, лауреат багатьох престижних музичних нагород, наприклад “Fryderyk” за найкращий джазовий дебюд в 2013 році. Ігор Бокс ще один учасник проекту “Trans-fuzja”, відомий з легендарного гурту Скальпель.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *