ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні відновили виробництво унікальних гармат

|

ДП “Науково-технічний комплекс “Завод точної механіки” за місяць виготовив рекордних 35 одиниць гармат ЗТМ1 та ЗТМ2.

гармата

Про це йдеться у повідомленні “Укроборонпрому“, повідомляє Економічна правда.

Крім того, завод відвантажив комплектуючі ЗІП до гармати ЗТМ2 у кількості 100 комплектів та понад 30 тисяч ланок до автоматичних гармат. Ці показники є абсолютним виробничим рекордом підприємства за всю історію його існування.

“Унікальне виробництво гармат ЗТМ1 та ЗТМ2 відновлено та виведено на повну потужність. Все це – для своєчасного виконання державного оборонного замовлення та недопущення зривів постачання військової техніки до ЗСУ. Адже без продукції цього підприємства не може бути повноцінно вироблено та відремонтовано жодного БТР та БМП будь-якої модифікації”, – заявив перший заступник гендиректора “Укроборонпрому” Сергій Пінькас.

Також, як повідомив очільник “Заводу точної механіки”, на підприємстві створили нові робочі місця та повністю виплатили заборгованість із заробітної плати. З серпня поточна зарплата працівникам виплачується вчасно.

Як зазначається, усю вироблену продукцію одразу відвантажено замовникам – ключовим підприємствам Концерну, які виготовляють бронетанкову техніку.

Фото: inforesist.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *