ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд перевірить, куди пішли гроші під час проведення «Євро-2012»

|

Президент Петро Порошенко доручив перевірити використання спрямованих на підготовку до «Євро-2012» держкоштів і кредитів. Про це повідомляє Еспресо.TV.

euro

«Відповідне зобов’язання міститься у рішенні Ради національної безпеки і оборони від 20 липня 2015 року «Про заходи щодо захисту національних інтересів України у сфері авіації», який введено в дію указом президента Петра Порошенка від 4 вересня», – пише «Інтерфакс-Україна».

Кабінет міністрів України зобов’язаний у місячний термін забезпечити проведення перевірок використання коштів державного бюджету та кредитних ресурсів, спрямованих на виконання заходів з підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні, і, в разі виявлення порушення законів, вжити заходів щодо притягнення в установленому порядку винних осіб до відповідальності.

Крім цього, уряду доручено в місячний термін вжити заходів щодо прискорення підготовки та внесення в установленому порядку на розгляд Верховної Ради України законопроекту про створення національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері транспорту.

Фото: espreso.tv

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *