ОСТАННІ НОВИНИ

В результаті сутичок під Радою поранено 131 особу

|

В результаті вибуху гранати під Верховною Радою 131 людина знаходиться в лікарнях, семеро у тяжкому стані. Про це повідомила лікар і депутат від БПП Ольга Богомолець на своїй сторінці у Facebook, пише УП.

da

Згідно з її даними, у військовому госпіталі 25 поранених, двоє  у важкому стані з проникаючими осколковими пораненнями легенів.

В госпіталі МВС – 55 поранених, один важкий, нестабільний.

В 17 лікарні – 44 поранених, один з проникаючим осколковим пораненням серця загинув, один тяжкий стабільний з проникаючим пораненням брюшноі порожнини, ще один тяжкий нестабільний, з проникаючими множинними пораненнями черевної порожнини і великою крововтратою.

В Олександрівській лікарні – 7 поранених, один з них важкий нестабільний з проникаючим осколковим пораненням головного мозку.

«Дякую лікарю-донору 17 лікарні, яка віддала пораненому для переливання свою кров, а також ще 4 донорам, які чекають щоб це зробити», – написала Богомолець

Нагадаємо, що у понеділок під Верховною Радою сталися сутички між силовиками та мітингувальниками, які вимагали не ухвалювати зміни до Конституції.

Після голосування парламенту, мітингувальники пішли штурмом на Раду і почали кидати димові шашки.

Потім хтось кинув у лави міліції і Нацгвардії бойову гранату.

Міліція затримала близько 30 осіб, серед яких і того, хто кинув гранату.

Фото:patrioty.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *