ОСТАННІ НОВИНИ

У Генштабі прогнозують осінню ескалацію конфлікту на Донбасі

|

До кінця Україна матиме певну ескалацію конфлікту на Донбасі. Про це в ефірі 5 каналу повідомив офіцер прес-служби Генерального штабу ЗСУ Олексій Мазепа, передає УНН.

раша

“Ми будемо мати до кінця цього року певну ескалацію конфлікту. Чому? Тому що та кількість проросійських найманців, яка зараз знаходиться на Донбасі, чимала. Всіх цих людей потрібно якось утримувати, їм потрібно виплачувати якісь гроші, їх потрібно годувати, забезпечувати пальним, боєприпасами тощо. Тобто це значне навантаження на економіку країни, навіть такої як Росія. І повертати їх до себе, до своєї країни, Росія також не бажає, тому що там фактично той набрід, який був не потрібен свого часу на теренах Російської Федерації. Ці люди цього, на жаль, не розуміють”, – сказав він.

За його словами, намагаючись робити ескалацію на Донбасі, Російська Федерація буде певним чином зменшувати кількість тих найманців, які зараз там є. “Здебільшого, я вважаю, що цей конфлікт на Донбасі, він саму таку активну фазу пройде саме зараз, восени, і поступово буде вщухати”, – додав О. Мазепа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *