ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи за добу 92 рази обстріляли позиції українських військ з забороненої зброї

|

Упродовж минулої доби, 25 серпня, російсько-терористичні війська 92 рази порушили режим припинення вогню. Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у соціальній мережі Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

терористи ніч uapress.info

«Дев’ять разів найманці застосовували артилерію, 37 – міномети, 19 – гранатомети», – йдеться у повідомленні.

У штабі АТО зазначили, що 25 серпня з 18 години і до опівночі ситуація на сході України залишалася напруженою.

«Вже за типовою тактикою, незаконні збройні формування основну активність проявляли у темну пору доби. Саме у цей час ворог, усупереч Мінським домовленостям, активно використовував озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів», – наголосили у прес-центрі.

Так, поблизу Донецька близько 20:00 по українському опорному пункту в Пісках та двічі по позиціях українських військ в Опитному бойовики вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів. А по силах АТО в Авдіївці працювала 122-міліметрова артилерія.

Майже о 21 годині окупанти з артилерії калібру 152 міліметри та гранатометів обстріляли оборонні рубежі у Троїцькому, а 122-міліметрова артилерія бандформувань била по Мар’їнці.

Також увечері під артилерійським вогнем бойовиків опинилося селище Новоселівка Друга. А близько опівночі терористи з озброєння БМП вели вогонь по українських захисниках в Опитному і Красногорівці.

Неспокійно наприкінці доби було і в районі Маріуполя. Близько 19 години тричі по опорних пунктах сил АТО у Старогнатівці били ворожі міномети.

На Луганщині ввечері, в епіцентрі протистояння опинилося селище Станиця Луганська. По українських військових у цьому населеному пункті декілька разів найманці вели вогонь з гранатометів, мінометів та великокаліберних кулеметів.

Фото: uapress.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *