ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація на Донбасі загострилася

|

Обстановка у зоні проведення антитерористичної операції сьогодні, 25 серпня, дещо загострилася. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

терористи стріляють

«Бойовики активно обстрілювали позиції українських військових з опівночі і до 7 ранку, практично вздовж усієї лінії розмежування», – йдеться у повідомленні.

Поблизу Маріуполя о 00:30 год. зі сторони Комінтерново по нашому опорному пункту в Лебединському найманці били зі 122-міліметрової артилерії. Тоді ж бойовики обстріляли зі 122-міліметрової артилерії українські оборонні рубежі в Сопіно.

«У результаті цих обстрілів двоє українських морських піхотинців загинули, ще троє отримали поранення. Крім того, близько 6:00 злочинці з мінометів 120 калібру вели вогонь по українських підрозділах у Гранітному”, – йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку майже опівночі бойовики обстрілювали з артилерії калібру 122 міліметри Водяне.

На Артемівському напрямку під вогонь 120-міліметрових мінометів ворога потрапили позиції сил АТО в селищах Попасна і Степне. А близько 5:00 зі сторони Вуглегірська по позиціях українських бійців у Луганському працювала 152-міліметрова артилерія противника.

Однак у штабі зауважили, що впродовж світлої пори доби бойовики дещо зменшили інтенсивність обстрілів і здебільшого використовували стрілецьке озброєння на Донецькому напрямку.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *