ОСТАННІ НОВИНИ

Військовослужбовець нацгвардії влаштував наркобізнес

|

На Львівщині правоохоронці затримали військовослужбовця нацгвардії під час збуту наркотиків. Відкрито кримінальне провадження за статтею про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

Грати 2

Військово затримали під час збуту жителю Львівщини наркотичної сировини у місті Золочеві. За даними відомства затримали 21-річного уродженця Чернівецької області – військовослужбовця військової частини Національної гвардії України, яка розташована у Золочеві.

На місці події вилучено пакети з речовиною зеленого кольору загальною вагою близько 50 грам, які передані експертам. Реалізатора наркотичної сировини затримано.

За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут нарко­тичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, порушено кримінальну справу. Санкція статті передбачає до восьми років тюрми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *