ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог готує провокації до Дня Незалежності

|

За інформацією української розвідки, бойовики готують низку провокацій на святкування Дня Незалежності 24-го серпня. Про це повідомив сьогодні речник  Адміністрації Президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

лисенко1

Андрій Дисенко зазначив, що ватажки так званих «ДНР» і «ЛНР» активно розповсюджують брехливу інформацію про нібито наступ українських військ. Бойовики мають уніформу українських військових та готуються обстрілювати житлові квартали окупованих міст, щоб дискредитувати українську армію, створивши потрібну картинку для російських ЗМІ, та отримати привід для наступу на українські позиції. Ймовірно саме через злочини, які планують бойовики, ватажок так званої «ДНР» Захарченко покинув Донецьк.

РНБО закликає громадян бути пильними і не вірити пропаганді російських найманців. Жителі тимчасово окупованих міст мають бути напоготові сховатись у безпечне місце у разі обстрілів з боку бойовиків.

тривога

 

Україна суворо дотримується Мінських домовленостей , адже головною метою є мир на українській землі. Однак у разі виникнення будь-якої загрози наступу – українська армія готовала дати відсіч ворогу за допомоги нової військової техніки. Так, учора під час візиту до міста Чугуїв, Президент України передав 250 одиниць відремонтованої та модернізованої техніки. Це танки різних типів, БТР, БМП, САУ, РСЗВ, ЗРК та чимало автомобілів.

Фото: ukr-space.com, РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *