ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили Алею Слави випускників Академії сухопутних військ

|

Сьогодні, 23 серпня, у Львові в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулася урочиста церемонія відкриття Алеї Слави випускників Академії сухопутних військ.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

алея

Разом із керівництвом Академії та представниками громадськості участь у заходах взяли прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, міський голова Андрій Садовий.

алея2

Алею Слави, створену з урахуванням подій на сході держави та проведенням Антитерористичної операції, не випадково відкрито напередодні Дня Незалежності України. Адже це є своєрідним символом того, як самовіддано і з великою любов’ю не один герой України, серед яких і випускники Академії, віддали своє життя за свою державу та її незалежність.

алея1

За словами начальника Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного Павла Ткачука, пам’ять про всіх тих, хто загинув, захищаючи Українську державу, буде повік в серцях українців. Зокрема, імена випускників Академії, які загинули в АТО, увічнено на цій Алеї.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *