ОСТАННІ НОВИНИ

Працівника Адміністрації президента пограбували у Львові

|

У суботу, 22 серпня, жертвами львівських злодіїв стали співробітник прес-служби Адміністрації президента України Ярема Дух і представник мистецької агенції «Наш формат» Святослав Роман. Невідомі обікрали автомобіль ГАЗ 21 «Волга», що належить Роману і був припаркований біля центрального міського парку, де проходив пивний фестиваль, пише Zaxid.net.

волга

За словами потерпілих крадіжка сталася у період між 17.05 і 17.40. Злодії витягнули з автомобіля два наплечники з документами. За словами Святослава Романа, в одному з наплічників були «дуже важливі речі та документи». Відомо також, що була викрадена досить значна сума грошей, яку планували передати на благодійність волонтерам.

Судячи з того, що скло в автомобілі залишилось неушкодженим, а потерпілі запевняють, що авто було закрите, злодій чи злодії просто витиснули скло у дверцятах донизу і відкрили автомобіль зсередини.

«Сьогодні між 17:05 і 17:40 з бежевої “Волги” на вулиці Зарицьких якісь дуже погані люди витягнули з автомобіля два наплечники. У моєму був ноут із зарядкою, телефон із зарядкою, закордонний паспорт, документи та гроші. Просто джек-пот», – розповів Ярема Дух.

У міліції підтвердили факт крадіжки.

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *