ОСТАННІ НОВИНИ

Нові поліцейські отримали свідоцтва про завершення навчання

|

Кандидати в нову поліцію Львова завершили 2-місячне навчання, успішно склали усі іспити, отримали відповідні сертифікати і вже у цю неділю вийдуть на вулиці міста. Про це Львівському порталу повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

патруль

Заходи з нагоди вручення свідоцтв інспекторів патрульної поліції Львова випускникам курсів відбулись 21 серпня на базі Львівського державного університету внутрішніх справ, де безпосередньо проходила підготовка майбутніх поліцейських.

патруль3

Участь в урочистостях взяли керівництво Львівського державного університету внутрішніх справ, начальник патрульної поліції Києва Олександр Фацевич та начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля.

Першим до випускників звернувся тимчасовий виконувач обов’язків ректора ЛьвДУВС полковник міліції Роман Благута.

патруль1

«Ми, як ваші педагоги, вклали багато часу й сил для того, щоб ті реформи, що були започатковані, стали реальним кроком на шляху позитивних змін в правоохоронній системі України. Вже незабаром ви вийдете на патрулювання міста Львова, і скажем відверто – громада міста і ми в тому числі покладаємо на вас великі надії, сподіваємось, що саме завдяки вам, вашій клопіткій праці, наше місто буде дійсно безпечним. Хай вас щастить!», – зазначив Роман Ігорович.

Юрій Зозуля закликав випускників оплесками подякувати усім тренерам, які долучились до освітнього процесу.

патруль2

«Мені надзвичайно приємно вас усіх бачити і усвідомлювати, що буквально за два дні ми почнемо працювати разом. Увесь час, який ви провели тут, з вами працювали тренери. Я б хотів, щоб зараз ви подякували їм оплесками. Впевнений в тому, що вони підготували найкращих майбутніх поліцейських. Щиро сподіваюсь на якісну роботу. Слава Україні!»

патруль4

Опісля, відбулось вручення свідоцтв десятьом кращим випускникам курсів, а також представлення командирів батальйонів патрульної служби міста. І вже за декілька хвилин після виконання Державного Гімну України та закриття урочистостей, всі знову поринули в клопоти, пов’язані з початком функціонування у Львові Нової патрульної поліції.

Фото: ЛьвДУВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *