ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові стартує міжнародний тенісний турнір

|

З 22 по 30 серпня на відкритих кортах палацу спорту «Україна» (колишній «Спартак», вул. Мельника, 18) триватиме престижний міжнародний тенісний турнір третьої категорії GALYCHYNA CUP, участь у якому візьмуть кращі тенісисти до 14 років з восьми країн світу.

теніс

Свою майстерність на відкритих кортах ПС «Україна» демонструватимуть хлопці та дівчата з України, Польщі, Великобританії,  США, Литви, Білорусі, Сербії та Німеччини. Загальна кількість учасників – понад 100 чоловік.

Львівські тенісисти на престижному турнірі GALYCHYNA CUP будуть серед фаворитів турніру. Зокрема львів’янка Анна Мартимянова буде третьою сіяною, Анна Гінка – п’ятою, а змагання в основній сітці розпочнуть такі львів’янки, як Ірина Тристан, Марія Подураєва, Аліна Цюрпалевич та Анастасія Якубечко. Ще троє дівчат стартуватимуть з кваліфікації.

У хлопців представництво Львівщини буде дещо меншим: в основній сітці зіграють Святослав Ільницький (п’ятий сіяний) та Роман Швед. Ще четверо хлопців за вихід до основного раунду турніру позмагаються у кваліфікації.

Кваліфікаційний турнір відбудеться з 22 по 24 серпня, змагання основного раунду – з 25 по 30 серпня.

Додамо, що міжнародні турніри третьої категорії є найвищими для України. Змагання такого рівня, окрім Львова, відбуваються ще у Києві та Рівному.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *