Львів’ян запрошують на цікавий майстер-клас «Зроби Сам!»

|

У Львові з 7 по 11 вересня у ЛССМШІ імені Соломії Крушельницької, в рамках фестивалю Art Meetings відбудеться майстер-клас «Зроби Сам». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

11853839_835482399892404_1869111994_n

Art Meetings дотримується ідеї зустрічі з мистецтвом, тому окрім концертів ми пропонуємо відвідати і майстер-клас, у якому учасники перейдуть грань між художником і глядачем.

Однією з таких подій, стане майстер-клас “Зроби Сам!”, ідеєю якого є створення власноруч музичних інструментів.

Учасники будуть створювати інструменти з предметів щоденного вжитку, навіть з тих, котрі на перших погляд не мають музичного характеру. Переконаємося що це не правда – уява не знає обмежень, а музику можна знайти всюди. Вистачить тільки підняти її з землі, зірвати з дерева або витягнути з шафи.

Побудована в такий спосіб музика передає незвичайний світ фарб, з усією своєю красою і недосконалістю.  Відкриває музичність в щоденних предметах, створюючи і виконуючи її, учасники ставлять перед собою ціль знайти нові музичні рішення.

Майстер-клас проводитиме Павел Романчук, з польського гурту “Крихітні інструменти”. Музикант від 2005 року створює  і колекціонує музичні інструменти різного типу. Учасники майстер-класу покажуть на сцені створені ними музичні композиції.

Майстер-клас призначений для дітей і вчителів.

Група “Крихітні інструменти” виступить під час сольного концерту у Львові.

Майстер – клас і концерту гурту “Крихітні інструменти” відбуватимуться з апідтримки Форуму видаців у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *