ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині два підприємства переховують своїх працівників від мобілізації

|

На Жоківщині та Сколівщині на територію приватних підприємств не пускають працівників військових комісаріатів таким чином зриваючи план мобілізації. Про це повідомив заступник військового прокурора Львівського гарнізону Максим Пандяк сьогодні, 11 серпня, передає кореспондент Львівського порталу.

мобілізація

«Два суб’єкти  господарювання на Львівщині  вчиняли перепони службовим особам  військових комісаріатів, не запускаючи їх на територію своїх підприємств, та не здійснили певним належним чином облік  військовозобов’язаних, які у них (на підприємствах –ред.) перебувають на службі. У результаті цього  не було поставлено жодного військовозобов’язаного  на службу  та мобілізацію», – сказав Максим Пандяк.

Один такий випадок трапився у місті Куликів на Жовківщині, де працівники комісаріату прибули до приміщення ТзОВ «Енджіметал», аби вручити повістки військовозобов’язаним працівникам. Втім, службовців ніхто не пустив на територію підприємства, тому працівники свої повістки не отримали.

Така сама ситуація сталася і на Сколівщині з підприємцями ВАТ «Сколівський спецкар’єр» За словами Максима Пандяка,  через таке грубе нехтування законодавством, ніхто із військовозобов’язаних працівників компаній не з’явився до військкомату.

Нагадаємо, що на Львівщині зірвалась шоста хвиля мобілізації. Через це тисячі військових не можуть повернутись додому – їх ніким замінити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *