ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині збирають ідеї, як боротися із корупцією

|

Міжнародний фонд «Відродження» спільно зі Львівською обласною державною адміністрацією ініціює початок конкурсу ідей та проектів «Зупинимо корупцію: громадська дія у Львівській області». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

корупція

Учасниками відбору можуть стати неурядові та волонтерські організації, об’єднання, експертно-аналітичні групи, благодійні організації, ЗМІ, що діють на території області або в інших регіонах України.

Орієнтовний бюджет проектів становитиме до 300 000 гривень. Фінансова підтримка надаватиметься учасникам конкурсу, які передбачають здійснювати свою діяльність виключно на території Львівщини: в обласному центрі та/або в районах чи населених пунктах області.

Конкурс проходитиме у два етапи. На першому етапі учасники мають подати стислий опис концепції власної проектної пропозиції за спрощеною описовою формою обсягом до 2-ох сторінок. Концепція проектної пропозиції слід подати до 7 вересня 2015 р. на адресу: [email protected], зазначивши у темі повідомлення «Проект на конкурс «Зупинимо корупцію».

Результати першого етапу, на якому відбудеться відбір проектних концепцій, буде оголошено до 17 вересня 2015 р. Не пізніше 17 вересня також відбудеться і публічне обговорення концепцій-переможців.

До наступного етапу допускатимуться лише переможці. Проектні пропозиції прийматимуться до 30 вересня 2015 р. Кращих публічно оголосять до 15 жовтня 2015 року.

Також зазначимо, що термін реалізації проекту не може перевищувати 6 місяців. Планований період початку реалізації – з 1 листопада 2015 р.

Учасникам конкурсу, які успішно пройдуть відбір, організатори обіцяють менторську допомогу у підготовці проектної пропозиції другого етапу, а також у її реалізації від провідних антикорупційних організацій України (експертний супровід, у тому числі, з наданням постійних консультацій).

Фото: ЛОДА

Коментарі

  1. Пропоную самий ефективний метод боротьби з корупцією .
    1. При підозрі в корупції чиновника негайно звільняти з роботи за статтею “невідповідність займаній посаді” .
    2. На все майно сім’ї терміново накладати арешт .
    3. Справа передається в правоохоронні органи .
    4. Після вироку суду усе заарештоване майно конфісковується а корупціонер саджається за грати терміном від 10 до 15 років .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *