ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові процвітає нічна торгівля алкоголем. Продають і дорослим, і дітям

|

У Львові вночі найчастіше продавці магазинів порушують заборону виконкому Львівської міської ради торгувати алкоголем у період з 22.00 до 10.00 та вимогу законодавства про заборону продажу алкогольних напоїв неповнолітнім. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

алкоголь

Під час рейду, 5 серпня, працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Львівського міського управління міліції, виявили два факти продажу алкогольних напоїв у заборонений час.

Відтак, у магазині по вулиці Личаківській о 22.50, продавець реалізувала клієнту алкогольний напій. Ще один такий факт працівники міліції зафіксували о 00.50 у магазині по вулиці Шевченка.

Також під час рейду правоохоронці виявили та задокументували факт продажу неповнолітньому пива та цигарок у магазині по вулиці Хуторівка, та ще один подібний випадок у магазині по вулиці Тернопільській, де продавець реалізував неповнолітньому алкогольний напій «Рево».

«Усі ці факти ми ретельно зафіксували та склали протоколи про адміністративні правопорушення. За продаж алкоголю у заборонений час підприємцям загрожує штраф, а за продаж алкоголю неповнолітнім – штраф та позбавлення ліцензії. В усіх випадках рішення прийматиме суд, на розгляд якого протоколи невдовзі будуть скеровані», – розповів начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Львівського міського управління міліції майор міліції Павло Лихач.

Нагадаємо, у липні помічники народного депутата Ігоря Васюника провели нічний рейд магазинами Львова. З 30 точок продажу лише в трьох їм відмовились продати спиртне в заборонений час. Під час моніторингу охопили усі райони Львова. Результати виявились більш, ніж невтішними – в дев’ятьох з десяти магазинів продають алкоголь в заборонений час. Порушення зафіксували на відеокамери, а відзнятий матеріал разом із зверненнями з вимогою посилити контроль народний депутат Ігор Васюник направив міському голові Львова та начальнику міської міліції.

Фото: www.gazeta-misto.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *