ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізникам поставили ультиматум – GPS-навігація або до побачення

|

Перевізники Львівщини які не обладнають свої маршрутки GPS-трекерами, для доступу даних до диспетчерської служби, втратять своє місце роботи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА, за підсумками наради керівника області Олега Синютки із перевізниками.

маршрутка

За словами голови ЛОДА, диспетчерська служба підпорядковуватиметься лише Львівській ОДА та не працюватиме на чийсь бізнес.

«Хто з перевізників не забезпечить доступ даних до диспетчерської служби, той не надаватиме послуги на території Львівської області», – наголосив Синютка.

Окрім цього він закликав перевізників провести роз’яснювальну роботу з водіями щодо пільгового проїзду членів сімей загиблих учасників АТО.

Як відомо, у четвер, 6 серпня, на Стрийському автовокзалі відкрили єдину диспетчерську службу з контролю за обласними маршрутами, яка відстежуватиме роботу пасажирського автотранспорту. З її допомогою здійснюватиметься контроль наявності автобусів на рейсі, дотримання ними графіку руху та маршруту.

Як раніше повідомляв, Львівський портал, перевізники вважають некоректними створення диспетчерської служби на Стрийському вокзалі (автобусна станція №1), в приміщенні, яке належить одному із перевізників.

Перевізники переконані, що автостанція №1 буде використовувати цю інформацію проти своїх конкурентів на ринку перевезень. Підприємці вбачають у цьому порушення принципів рівності конкуренції, законів ринку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *