ОСТАННІ НОВИНИ

18 членів «Варта1» відбираються до поліції Львова

|

Від «Варти1» до лав нової поліції Львова пробують свої сили 18 активістів. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив координатор активістів «Варта1» Ігор Зінкевич.

8

За словами Зінкевича, усіх колег-кандидатів на звання поліцейського він знає особисто.

«Від «Варти1» до лав нової поліції пробують свої сили десь 18 активістів, яких я знаю особисто. Вони діляться інформацією, що і на якому етапі відбувається, а також про те, що саме їх навчають на законодавчому і юридичному рівні. Наразі усе добре», – повідомив він.

Водночас Зінкевич повідомив, що співпраця з міліцією, а невдовзі із поліцією у представників «Варти1» залишається і залишатиметься незмінною.

«Ми працюємо завдяки програмі «Zello» із представниками МВС та небайдужими громадянами Львова. Подібні проекти патрулювання від «Варти1» з’являються по різних районах Львівщини. Ми готові їх розвивати та допомагати хлопцям з поліції у патрулюванні», – повідомив активіст.

Окрім того він додав, що перед тим, як оцінити роботу нової поліції, людей потрібно забезпечити та дати час попрацювати.

«Реформа міліції, зокрема на прикладі Самбора, мене цілком задовольняє. Я із самого початку стояв на тому, що необхідно дати людям нові можливості – технічне забезпечення, автомобілі, паливо та збільшити зарплату. Цим людям потрібно надати можливість працювати за новими правилами, а лише після того оцінювати й критикувати. Уже позитивно, що за новими правилами поліції одна людина відповідатиме за всю групу поліцейських. Це спростить координування правоохоронців та пришвидшить реагування на проблеми та можливі ситуації», – переконаний Ігор Зінкевич.

Як раніше повідомляв Львівський портал,  сьогодні у чотирьох районах Львівщини з’явилася поліція. На правоохоронцях наразі стара форма, але вони вже працюють за новими європейськими правилами.

Також повідомлялося, що міліціянтів Львівщини, які хочуть потрапити до поліції, переатестують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *