ОСТАННІ НОВИНИ

Міліціянтів Львівщини, які хочуть потрапити до поліції, переатестують

|

Усі міліціонери Львівщини, які готові служити людям у новій поліції, мають пройти переатестацію. Про це, під час сьогоднішньої презентації чергового етапу експерименту з нової роботи правоохоронців, повідомив начальник штабу ГУМВС України у Львівській області Юрій Гладун, передає кореспондент Львівського порталу.

3

За словами Ю. Гладуна, реформа міліції у поліцію успішно триває. Це підтверджує приклад Самбора та розширення зони дії нової експериментальної міліції.

«Після вчорашнього підписання президентом «Закону про нову поліцію», майбутнього у міліції вже немає. Але для тих правоохоронців, хто готовий служити людям та громаді, двері відчинено. Проте, відповідь на це питання маєте знайти кожен у собі та повідомити її своїм колегам та людям. Для охочих потрапити до нової поліції проведуть 100% переатестацію. І ті, хто виявляться готовими й здатними, дай Бог потраплять до нової поліції», – повідомив Юрій Гладун.

Як відомо, сьогодні у чотирьох районах Львівщини з’явилася поліція. На правоохоронцях наразі стара форма, але вони вже працюють за новими європейськими правилами.

Фото: МВС Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *