ОСТАННІ НОВИНИ

Андрейчук привідкрив завісу у справі з вибухами біля відділів міліції у Львові

|

У Службі безпеки України вважають, що теракти зі львівськими міліціонерами, які зараз лікуються у Ізраїлі, пов’язані з підривом автомобіля 25 червня біля Франківського району. Про це повідомив голова СБУ у Львівській області Віктор Андрейчук сьогодні, 6 серпня, передає кореспондент Львівського порталу.

андрейчук

За словами Віктора Андрейчука, теракти, які відбулися 14 липня у Львові, мають прямий зв’язок з терористичним актом 25 червня.

«Принцип був такий ж самий, тобто була знята запобіжна чека і підкладено гранату. Людина, яка це робила, мала з цим справу не вперше. Почерк у трьох справах однаковий: в одній була коробка, а в другій просто підклали у машину.

У двох випадках з львівськими міліціонерами працювала людина, яка знала,що якщо зірвати чеку з гранати, то щоб вона вибухнула, треба щоб хтось нею порухав», – розповів посадовець.

Також голова Львівської СБУ наголосив, що терористичні акти у Львові не мають нічого спільного з подіями у Мукачево.

«Можна було спочатку подумати, що це ланцюг, бо спершу відбулись події у Мукачево, потім у Львові. Вітм, це цілком не пов’язані між собою справи», – категорично заявив Віктор Андрейчук.

Варто зазначити, що голова СБУ Львівщини також похвалився тим, що у справі з двома львівськими міліціонерами є позитивні рухи. На якій стадії зараз розслідування терористичних актів – служба безпеки таємничо мовчить.

Фото: Микола Тис, zik

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *