ОСТАННІ НОВИНИ

Усі найкращі спеціалісти працюють над розкриттям терактів у Львові, – Загарія

|

Усі правоохоронні структури міста, усі найкращі спеціалісти працюють над тим щоб встановити та затримати осіб, причетних до скоєння сьогоднішніх вибухів у Львові, а також аби не допустити подібних випадків у місті. За фактом вибухів відкрито кримінальне провадження за статтею «терористичний акт». Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив головний Міліціонер Львівщини Дмитро Загарія, передає кореспондент Львівського порталу.

Загарія

Водночас за словами Дмитра Загарії, двоє правоохоронців у важкому стані і за їхнє життя борються медики.

«На двох дільничних пунктах міліції у Шевченківському районі пролунали вибухи, у результаті яких двоє правоохоронців отримали важкі поранення і у цей час лікарі рятують їхні життя. Це звичайні дільничні інспектори міліції – 24-річний чоловік та 31-річна жінка, котра сама виховує маленьку доньку», – повідомив він.

Водночас Загарія переконаний, що лише об’єднавши наші зусилля ми зможемо протистояти насильству на вулицях нашого міста і лише разом ми зможемо запобігти терористичним проявам та розповсюдженню паніки.

«Звертаюсь до Вас з проханням, допомагати працівникам міліції забезпечувати охорону правопорядку та негайно повідомляти правоохоронців на лінію 102 про будь-які виявлені Вами підозрілі предмети. Це стосується кожного. Будьмо пильними та відповідальними. Сьогодні жертвами злочинців стали міліціонери і лише дивом не постраждав ніхто з цивільних. Завтра може бути інакше», – написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *