ОСТАННІ НОВИНИ

На Франківщині оголошено жалобу за жертвами ДТП у Польщі та Румунії

|

В Івано-Франківській області оголошено дні жалоби у зв’язку із загибеллю громадян України в автокатастрофах на території Польщі та Румунії. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

-ukraine-trauр espreso.tv

«У зв’язку із трагічною загибеллю в автомобільних катастрофах поблизу міста Гарволін (Польща) та селища Чунерчень (Румунія) жителів Івано-Франківської області обласна державна адміністрація та обласна рада видали розпорядження «Про оголошення в області днів жалоби», – йдеться у повідомленні.

Відповідно до розпорядження, 24-25 липня в області оголошені дні жалоби за загиблими.

Обласна влада просить прикарпатців приспустити державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій, а також скасувати розважально-концертні заходи, спортивні змагання і внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.

«Обласна державна адміністрація та обласна рада висловлюють щирі співчуття родинам загиблих у автокатастрофах», – наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 23 липня на трасі S17 «Люблін-Варшава», в селі Гужно-Колонія біля Гарволіна (Мазовецьке воєводство) сталася ДТП за участю громадян України.

За інформацією МЗС, загинуло троє осіб, ще 22 людини отримали поранення.

22 липня у повіті Сату-Маре на трасі DN19 у румунському селищі Чуперчень в аварію потрапив автомобіль з чотирма українцями. Троє з них загинули.

Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *