ОСТАННІ НОВИНИ

Через браковані дипломи бакалаврів Міносвіти дозволило подавати документи без оригіналів

|

Технічні негаразди з дипломами не лише у бакалаврів ЛНУ імені Івана Франка, а й в багатьох інших вишах, тому Міносвіти дозволило тимчасово подавати документи на магістратуру без оригіналів. Про це на своїй сторінці повідомив студент Франкового університету Остап Яриш, інформує кореспондент Львівського порталу.

72

За словами студента, який був змушений повернути свій недійсний диплом, нові документи почнуть видавати із наступного тижня.

«Технічні негаразди з дипломами не тільки в нашому виші, а й в багатьох інших, тому Міносвіти дозволило поки що подавати документи без оригіналів. Це вирішує основну проблему абітурієнтів. Однак не знімає відповідальності за незрозумілу реформу міністерства з друком дипломів на місцях… У видавничому центрі ЛНУ помилку вже виправили, й нові дипломи мають бути наступного тижня… Дратує безвідповідальність нашого видавничого центру, який не вказав дату. Але я радий, що проблему вирішили, й що хвилюватись тепер нема причин», – написав О. Яриш.

Як учора повідомляв Львівський портал, через помилку видавничого центру у студентів Франкового університету відбирають дипломи

Фото: Остап Яриш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *