ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині на три роки ув’язнили крадія корови

|

У одному з сіл Кам’янко-Бузького району Львівської області суд зобов’язав крадія сплатити ₴5 тис. моральної шкоди за викрадення корови. Окрім того, злодій відшкодує власнику ₴17 тис. за саму корову та сяде в тюрму на 3 роки, передає zaxid.net.

корова

Як ідеться у вироку суду, 26 травня цього року посеред ночі чоловік зірвав замок із господарського приміщення та вивів звідти 4-річну корову чорно-білої масті.

У судовому засіданні він пояснив, що був змушений вкрасти корову через те, що купив у знайомого автомобіль. Частину грошей за нього він віддав одразу, а решту пообіцяв віддати пізніше. Оскільки він ніде не працював то йому «спала на думку ідея викрасти корову в сусіда». Після викрадення, він відвів тварину до свого знайомого та прив’язав на подвір’ї.

Вдень він домовився із заготівельниками м’яса та продав їм корову. Ті одразу заплатили ₴8 тис. погрузили на вантажівку та поїхали.

Чоловік розрахувався за автомобіль, залишивши собі ₴300 із отриманих грошей. А через певний час правоохоронці розкрили злочин.

У засіданні Кам’янко-Бузького районного суду, яке відбулося 30 червня, чоловік повністю визнав свою вину. Його зобов’язали відшкодувати вартість корови, яку оцінили у ₴17 тис., а також сплатити власникові ₴5 тис. моральної компенсації. Окрім того, відповідно до ч.3 ст. 185 КК України, його ув’язнили на 3 роки.

Львівський портал раніше писав, що на Львівщині чоловік вкрав у односільчанина корову.

Фото: firtka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *