ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться велопробіг за участю незрячих людей

|

тандеми4 липня у Львові стартує Всеукраїнський Благодійний велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» за участі незрячих людей, який триватиме 30 днів. Зрячі та незрячі велосипедисти разом подолають 2000 кілометрів на велосипедах-тандемах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Напередодні, 3 липня, у Сенсотеці відбудеться відкриття виставки скульптур зрячих та незрячих майстрів-початківців (інклюзивний проект під кураторством скульпторки Катерини Немири).

Мета проекту – показати українцям, що незрячі люди – рівноправні члени суспільства, а здатність «бачити» виходить далеко за межі фізичного зору.

Під час Благодійного велопробігу збиратимуть кошти для облаштування у Львові першої в Україні Сенсотеки – простору для дозвілля та неформальної інклюзивної освіти зрячої та незрячої молоді.

Проект підтримали Посольство Америки в Києві, Міністерство Соціальної Політики України, Львівська міська рада, Українське товариство сліпих, Благодійний фонд Ростислава Мельника, Українське національне об’єднання Канади та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *