ОСТАННІ НОВИНИ

Трамвай №6 до жовтня не курсуватиме по вулицях Промисловій та Замарстинівській

|

Сьогодні, 30 червня, на ремонт закрили останню частину вулиці Гайдамацької на ділянці від вулиці Лобачевського до вулиці Замарстинівської та перехрестя вулиць Гайдамацька – Замарстинівська. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Виконується весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на вулиці Промисловій роботи вже на завершальній стадії.

«Вже проведено бетонні роботи, зверху будуть влаштовувати трамвайні плити, рейки і, відповідно, замощувати дорожнє покриття. Потім перейдемо до хідників. Найважчою є ділянка, де знаходиться колектор, на відрізку 70 м з вулиць Богдана Хмельницького… Щодо вулиці Богдана Хмельницького, то там виконані роботи по заміні камер до колектора, зроблені випуски з будинків і почато роботи по мережах водопостачання», – зазначив Олег Береза.

Також за його словами, повністю виконати роботи, що стосуються трамвайного маршруту №6 на ділянці від Промислової до Замарстинівської, планують до жовтня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *