ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині наркодилера відправили за грати на шесть років

|

У Дрогобичі суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Такий термін місцевий мешканець отримав за те, що з червня 2014 року реалізовував наркотичні засоби, а саме: бупренорфін, марихуану та опій ацетильований по 200 гривень за один паперовий згорток. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

Ще раніше правоохоронці викрили чоловіка та розпочали досудове розслідування за ч.1., ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України та за ч.2 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Варто зазначити, що у 2013 році зловмисника вже було засуджено до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком на один рік за вчинення крадіжок.

Фото: miaistok.su

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *