ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд вніс дорогу Львів – Краковець до переліку об’єктів будівництва у 2015 році

|

Уряд затвердив перелік об’єктів будівництва автомобільних доріг загального користування державного значення у 2015 році. Як повідомили Львівському порталу у прес-службі КМУ, рішенням уряду від 17 червня передбачено будівництво ділянки автомобільної дороги державного значення М-10 Львів – Краковець на км 69+926 – км 70+446 протяжністю 520 м.

Необхідність будівництва ділянки зумовлена домовленостями досягнутими у ході державного візиту Президента України до Республіки Польща 17-18 грудня 2014 року та угодами прикордонних та митних служб України та Республіки Польща в рамках проекту „зелений коридор”, який розпочав функціонувати з 15 лютого 2013 року.

Реалізація розпорядження дасть змогу підвищити пропускну здатність, забезпечити розмежування пасажирського та вантажного транспортних потоків у пункту пропуску „Краковець – Корчова”, примкнути до автомобільної дороги А-4 Краків – Корчова, що вже збудована з польської сторони та забезпечити розвиток прикордонної інфраструктури на українсько-польському державному кордоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *