ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині затримали військового, який 5 діб знущався над жінкою

|

бив жінкуУчора в с.Заайдарівка Новопсковського району (Луганська область) правоохоронці затримали 44-річного молодшого сержанта міліції, котрому інкримінують жорстокі побої, знущання та катування своєї співмешканки. Про це на своєму офіційному сайті повідомив очільник Луганщини Геннадій Москаль, передає кореспондент Львівського порталу.

Затриманий міліціонер є місцевим мешканцем і служить у роті «Торнадо». .його звинувачують у тому, що минулої середи  зачинив свою співмешканку в її ж будинку й жорстоко знущався з неї 5 днів.

Як повідомляє Геннадій Москаль, зараз жінка госпіталізована, лікарі діагностували в неї сліди численних побоїв по всьому тілу: тяжкі тілесні ушкодження, струс мозку та інші травми.

Підозрюваний затриманий, під час обшуку в нього дома виявили бойову гранату, а також 50 кущів коноплі та гілки опійного маку, які він вирощував на своїй присадибній ділянці.

-Затриманий знущався з жінки якраз у ті дні, коли на Луганщину приїхали два заступники міністрів та бригада МВС, котрі розбирають попередні злочини «Торнадо». Про те, чим насправді займався цей підрозділ на передовій, добре знають місцеві мешканці, зараз до цього силового підрозділу привернута увага громадськості всієї України. Однак це не зупинило злочинця, і списати його дії на боротьбу з якоюсь «контрабандою» вже не вдасться», – заявляє керівник Луганщини Геннадій Москаль.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за цим фактом.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нещодавно заявив про вирішення усіх проблем з підрозділом «Торнадо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *