ОСТАННІ НОВИНИ

Усі проблеми з «Торнадо» вичерпані, - Аваков

|

торнадо

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вислав спеціальну групу на чолі з двома своїми заступниками, що вчора вночі прибула на місце і працювала в розташуванні підрозділу «Торнадо». Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає кореспондент Львівського порталу.

«Проблеми нерозуміння і конфлікту між бійцями підрозділу і військовою прокуратурою – вичерпані. І, говорячи прямо, були – м’яко кажучи – створені штучно непрофесійними і некоректними діями суміжників», -йдеться у повідомленні.

Окрім того, Арсен Аваков наголосив, що очищення спідрозділів міліції буде продовжуватись надалі і всі бійці «Торнадо», що пройдуться перевірку, зможуть нести службу в інших підрозділах.

«Говорив і повторюся – очищення міліції, спецпідрозділів йде і буде йти далі! І вигнання і арешти “брудних” міліціонерів не повинні упускати тінь на тих, хто чесно служив і служить Україні! Це принципово!

Це стосується і роти МВС “Торнадо” – гідні бійці, чесно виконували свій обов’язок – ті хто героїчно проявив себе під ІЛОВАЙСЬКЕ, Станиці Луганській – нестимуть службу далі – пройшовши переатестацію і будучи зараховані в інший підрозділ», – пише міністр.

Що стосується Руслана Онищенка і ще шести заарештованих міліціонерів за звинуваченням у низці тяжких злочинів, то рішення винесе суд.

Нагадаємо, що нещодавно прокуратура затримала вісьмох бійців «Торнадо» через катування і ґвалтування.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *