ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські активісти вимагають відповіді від правоохоронців за російські шабаші у Львові

|

Громадські активісти Львівщини звернулись до правоохоронних органів, щоб ті вияснили, що за шабаші відбуваються під вивіскою Російського культурного центру у Львові. Про це Львівському порталу повідомив координатор ГІ «Економічний бойкот ний рух» Олег Радик – один з підписантів звернення до начальника ГУ МВСУ у Львівській області Д. Загарії та начальника управління СБУ у Львівській області В.Адрейчука. Також звернення до правоохоронців підписав президент ГО «Галицька фортеця» Олег Звозда, передає кореспондент Львівського порталу.

QD5A6237
З’їзд російських організацій Львівщини та Західної України, який проходив в Російському культурному центрі (РКЦ)

 

«Просимо перевірити Вас, чи проводився 20 червня 2015 року в Російському культурному центрі з’їзд  російських організацій Львівщини та Західної України. За інформацією ЗМІ, на даному заході було прийняте звернення до Президента України Петра Порошенка «Тільки федералізація України і заборона націоналістичної ідеології може привести до миру і стабільності в країні».

Крім того, нібито на з’їзді було ухвалено рішення про скликання міжнаціонального форуму Західної України і про створення інтернет-порталу російських організацій Львівщини.

Вважаємо, що такі заходи не допустимі на теренах України і Львівщини, зокрема, оскільки в них брали участь кілька одіозних персон відомих своєю антиукраїнською діяльністю. Просимо повідомити широку громадськість, чи вжиті заходи до учасників та організаторів даних зібрань», – йдеться у зверненні громадських активістів до керівників правоохоронних структур області.

11391447_933560050033695_5794283432201756517_n
Звернення громадських активістів до керівників правоохоронних структур області

 

У зверненні мова йде про те, що у Львові відбувся з’їзд російських та антифашистських громадських організацій, про що повідомили певні ЗМІ.

QD5A6219
З’їзд російських організацій Львівщини та Західної України, який проходив в Російському культурному центрі (РКЦ)

 

 

Фото: news-front

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *