ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі ДАІ зупинила нетверезого львівського міліціонера. Розпочато службове розслідування

|

Начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія сьогодні, 18 червня, розпорядився провести службове розслідування щодо працівника міліції, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Учора, 17 червня, о 23.15 інспектори ДАІ міста Львова зупинили автомобіль ВАЗ-2109, водій якого на великій швидкості їхав без увімкнених світлових сигналів по вулиці Городоцькій.

Водій поводив себе агресивно, відмовився надати працівникам ДАІ посвідчення водія та документи на транспортний засіб, а також мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

«Встановлено, що керував автомобілем 26-річний працівник Шевченківського райвідділу міліції, який заявив, що йому раптово стало погано. На місце прибули медики швидкої  допомоги, які доставили чоловіка до лікарні», – повідомив начальник УДАІ ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олександр Хутняк.

За висновками медичної експертизи, у крові чоловіка, котрий керував автомобілем ВАЗ-2109, виявлено, 2,1 проміле алкоголю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *