ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська ОДА пропонує усім компаніям бути присутніми на ринку з гемодіалізу

|

Львівська обласна державна адміністрація офіційно звернулася до ТОВ “Фрезеніус”, що надає послуги з замісної ниркової терапії, розмістити додатковий діалізний зал і систему хімводоочищення у відділенні амбулаторного хронічного гемодіалізу №3 на базі Новояворівської районної лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Про це голова Львівської ОДА Олег Синютка сказав у вівторок, 16 червня, учасникам пікету. Останні протестують проти  фірми, що встановила своє обладнання для обслуговування хворих на ниркову недостатність у Новояворівській районній лікарні.

“Такі ж листи ми надіслали до інших фірм – виробників розхідних матеріалів для гемодіалізу з пропозицією до співпраці. Адже заплановано відкрити аналогічні відділення у Стрийському та Буському районах, – зазначив Олег Синютка. – Ми хочемо, щоб у Львівській області були присутні всі компанії, які надають послуги з гемодіалізу, і щоби людина сама обирала, який препарат їй приймати. На Львівщині є найнижча ціна на гемодіаліз, і вона такою буде, якщо тут будуть представлені усі компанії і не буде одного монополіста. Монополіста у цій галузі на Львівщині не буде, я цю позицію озвучив міністру охорони здоров’я та голові профільного комітету Верховної РадиУкраїни”.
Нагадаємо, 4 червня 2015 року у Новояворівську відкрили відділення, що може якісно обслуговувати хворих із нирковою недостатністю із Яворівського та Мостиського районів. Таких на сьогодні є 24 особи. У відремонтованому відділенні працюють кваліфіковані фахівці, які попередньо пройшли відповідні навчання, а також встановлено сучасне обладнання для гемодіалізу німецької фірми B.Braun Avitum.

Філія у Новояворівську стала третьою у Львівській області, де надають послуги з гемодіалізу. Інші дві працюють у Червонограді, де обслуговується 31 пацієнт, і Дрогобичі – 45 пацієнтів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *