ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні бойовики понад 60 разів обстріляли позиції АТО

|

ато

Упродовж сьогоднішнього дня в зоні проведення АТО бойовики здійснили близько 60 обстрілів по позиціях українських військ та мирних населених пунктах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

Найскладніша ситуація на Донецькому напрямку. Піски, Опитне, Водяне, Мар’їнку, Авдіївку та Новомихайлівку ворог щільно обстрілював з гаубиці, мінометів, танків, гранатометів та стрілецької зброї. Всього на цьому напрямку зафіксовано понад 40 обстрілів.
З танків загарбники гатили по житлових кварталах Водяного та Авдіївки.
Біля Артемівська по Лозовому, Майорську й Луганському бойовики били з мінометів  та артилерійських систем.
На Луганщині бандити із мінометів великого калібру обстріляли Золоте.
Українські представники Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін сьогодні повідомили, що у районі Тельманово зафіксовано згромадження значної кількості броньованої техніки проросійських бандугрупувань. А у районі Шахтарська було зафіксовано пересування двох одиниць зенітно-ракетного комплексу «Тор-М2». За деякими даними існує вірогідність чергової збройної провокації в районі Гранітного.
Про це повідомили спостерігачів ОБСЄ, а бойовиків попередили про право ЗС України використовувати усі наявні засоби для припинення спроби захоплення території та подальшої ескалації конфлікту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *