ОСТАННІ НОВИНИ

Відомі львівські екскурсоводи запрошують на драйвові благодійні торги

|

IMG_7548

У п’ятницю, 19 червня, у Товаристві охорони пам`яток, що на вул. Коперника, 40а, відомі львівські екскурсоводи Петро та Іван Радковці презентуватимуть свою книгу «Таємниці львівських левів». Під час заходу відбудеться благодійний аукціон. Зібрані кошти підуть на закупівлю приладів для допомоги українським воякам.

Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Участь у презентації, окрім авторів Івана та Петра Радковців, візьмуть: художниця, авторка ілюстрацій до цієї книжки Іветта Ключковська, заступник головного редактора «Видавництва Старого Лева», поетеса Катерина Міхаліцина, літературний редактор книжки, письменниця Оксана Думанська.

«Під час презентації читачі довідаються, чому годинники на вежах і ратуші у Львові показують різний час, як двоє братів шукали на дні львівських ставків скарб свого батька, що сталося зі скупим Мартином та де можна знайти легендарний меч  майстра Шварна. А п’єску «Нездійснені бажання» можна поставити на шкільній сцені, щоб довідатися, чому розсипалися в порох книжки друкаря Олексія», – розповіли організатори.

Автори аукціону обіцяють динамічні і навіть драйвові торги у найкращих традиціях Sotheby`s. Під час аукціону можна буде передати кошти на закупівлю приладів для допомоги українським воякам, і за це ще й отримати одним із найперших книжку «Таємниці львівських левів» з автографами авторів та ілюстратора. Адже це буде водночас ще й найперша презентація книжки Радковців, під час якої брати розкажуть, як їм писалося, чим надихалися, які львівські секрети вони знають і які у них стосунки з міськими левами.

У вільному продажі книжка братів Радковців з’явиться лише за кілька днів після аукціону. Зібрані кошти будуть передані волонтерській ініціативі «Львівський Лицар».

Radkovci small (1)

Фото: galnet.org, ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *