ОСТАННІ НОВИНИ

Клюєва позбавили недоторканості. Як голосували за це львівські нардепи

|

nw_78814Клюєва позбавили недоторканості. 287 голосів «За». Це початок самоочищення українського парламенту, влади від бандитів та злодіїв, – повідомив на своїй сторінці у facebook народний депутат Ігор Васюник, передає кореспондент Львівського порталу.

«Щодо Сергія Клюєва (брат екс-голови Адміністрації Президента Януковича Андрія Клюєва) Генпрокуратура подала подання до ВРУ щодо притягнення його до кримінальної відповідальності. Сергій Клюєв звинувачується в тому, що незаконно заволодів ВАТ «Завод напівпровідників» та компанією «Силікон». Через «Завод напівпровідників» проводились незаконні фінансові оборудки. За інформацією Генпрокуратури, підконтрольне Клюєву товариство з держбанку отримало 250 млн євро кредиту, а проценти були погашені за рахунок коштів із захищених статей державного бюджету!!! Це справа про заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах та шахрайстві», – написав нардеп.

Львівський портал подає перелік нардепів від Львівщини, зазначивши,  як вони голосували за зняття недоторканості та притягнення до кримінальної відповідальності Сергія Клюєва:

Ірина Подоляк («Самопоміч») – ЗА

Ігор Васюник (НФ) – ЗА

Дмитро Добродомов (БПП) – ЗА

Юрій Шухевич (РПЛ) – Відсутній

Оксана Юринець (БПП) – Відсутня

Богдан Дубневич(БПП) – ЗА

Микола Кадикало(НФ) – ЗА

Ярослав Дубневич (БПП) -ЗА

Руслан Сидорович («Самопоміч») – Відсутній

Михайло Хміль (НФ) – ЗА

Андрій Антонищак (БПП) – ЗА

Володимир Парасюк (позафракційний) – ЗА

Тарас Батенко (БПП) – ЗА

Тарас Козак (Опозиційний Блок) – не голосував

Бондар Михайло (НФ) – ЗА

Олег Мусій (БПП) – ЗА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *