ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні на Погулянці - фестиваль для любителів активного відпочинку  

|

tabir

Сьогодні, 23 травня, на Погулянці організація української молоді «Спадщина» влаштовує захід для дітей та батьків. Як повідомили Львівському порталу у прес-службі Львівської міської ради, відбудуться ігри та конкурси, альпіністичні переправи, творчі майстер-класи, наукові досліди, історичні меморі.

Кожен учасник матиме змогу провести незабутній вихідний  день у середовищі розвиваючих ігор та неповторної атмосфери співів біля вогнища.

«Ми хотіли в одному місці і в один час максимально ознайомити гостей з нашою діяльністю, – зазначають організатори заходу. – Нам здається, що «Спадщина-фест» саме те, що потрібно, адже тут батьки зможуть оцінити нас як організацію, а діти весело та з користю проведуть свій час. Чекаємо усіх охочих 23 травня з 12 години в парку «Погулянка».

Найактивніші учасники отримають подарунки. Вхід вільний.

плакат Спадщина фест

Довідка

ОУМ «Спадщина» створена 28 березня 1988 року. Це молодіжна організація, яка займається вихованням молоді у дусі українського патріотизму, організовує табори, де проводяться різноманітні заняття з табірництва і мандрівництва, спорту, історії, етнографії, народознавства, мандрівки Карпатами, упорядкування могил вояків УСС і УПА. Також організація значну увагу приділяє збереженню та відтворенню українських традицій, регулярно відзначає народні свята, гаївки, вертепи.

Фото: www.lvivpost.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *