ОСТАННІ НОВИНИ

На сайті ВР будуть повідомляти прізвища нардепів-прогульників

|

З 19 травня 2015 року на сайті Верховної Ради буде надаватися інформація про голосування народних депутатів України та їх прогули, незалежно від того, чи є картка на місці чи ні.

Про це повідомив голова Верховної Ради Володимир Гройсман, передає “УНІАН”.

“З завтрашнього дня на сайті Верховної Ради буде оприлюднена інформація щодо голосування народних депутатів, і розробимо рубрику “топ”, щоб країна знала “кращих” своїх прогульників, тих хто не голосує, не бере участь у роботі ВР, незалежно від того, є його картка на місці чи ні”, – зазначив Гройсман.

Голова Верховної Ради наголосив, що на сьогодні багато депутатів приходять до сесійної зали і працюють, але “цієї кількості недостатньо для ефективної роботи парламенту”.

“Обрався в парламент, то треба працювати в комітетах, треба працювати в парламенті, треба голосувати, треба напрацьовувати рішення, і це робити професійно і постійно, а не ходити на роботу так, як заманеться”, – додав Володимир Гройсман.

Він також закликав громадські організації та ЗМІ розпочати “кампанію “стоп – прогульник”, так як вони робили це щодо “кнопкодавів”. Водночас, слова Гройсмана про те, що в парламенті мінімізовано таке явище як “кнопкодавство”, журналісти зустріли сміхом.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *