ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині спалах нового отруєння людей. В епіцентрі скандалу ресторан «Ala minute»

|

На Львівщині стало відомо про спалах нового отруєння людей, які ймовірно отруїлися у ресторані «Ala minute». Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

38

За даними відомства, у період 11 – 13 травня в інфекційне відділення Бродівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом – гострий гастроентероколіт госпіталізовано шість жителів Бродів та Бродівського району,

«Ймовірно, що люди отруїлися в результаті вживання неякісних страв в ресторані «Ala minute», що знаходиться у Бродах по вулиці Березова, 1а. Усі хворі харчувались у закладі 10 травня. Стан потерпілих на сьогоднішній ранок задовільний», – йдеться у повідомленні.

Потерпілим в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Протиепідемічні заходи продовжуються. Ситуація контрольована.

Як відомо у лікарні залишаються 48 клієнтів ресторації «Театр Пива Правда», які отруїлись у закладі харчування у самому центрі Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *