ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині через обстріл терористів 13 населених пунктів залишилися без газу  

|

Вчора пізно ввечері бойовики обстріляли Станицю Луганську, в результаті чого був перебитий газопровід і частина районного центру і 13 інших населених пунктів залишилися без газу. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Як йдеться у повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА, з гори на правому березі Сіверського Дінця, окупованого так званою “ЛНР”, починаючи з 22 годин, бойовики із застосуванням гранатометів і мінометів обстріляли Станицю Луганську.

Після обстрілу між українськими військовими і бойовиками зав’язався ближній бій, який тривав до півночі, повідомив Геннадій Москаль. За даними, які зараз уточнюються з мирних жителів ніхто не постраждав, інформація про поранених або загиблих силовиків не надходила.

“Перебитий газопровід високого тиску, частина районного центру і 13 інших населених пунктів (всього понад 13 тис. абонентів залишилися без газу, – повідомив Геннадій Москаль.

Зараз на місці пошкодження працюють аварійні бригади. Тримаємо ситуацію під контролем, подача газу повинна бути відновлена в найближчі години”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *